Skip to main content

Job Opportunity

Teknisk supporter med flair for Pro Audio produkter

Har du interesse og erfaring med audio udstyr til musikproduktion, og har du lyst til at give teknisk support til kunder i det topprofessionelle marked inden for broadcast, musik- og filmproduktion.

Arbejder du samtidigt selvstændigt og systematisk, og er god til at formidle teknisk funktionalitet til internationale partnere og brugere, så tilbyder NTP Technology dig et særdeles spændende job.

I rollen som teknisksupporter vil du være ansvarlig for at formidle information om vores produkter på et teknisk og applikationsmæssigt højt niveau til vores salgspartnernetværk world-wide og sikre en fremragende kundeoplevelse gennem proaktiv kommunikation, support og rådgivning. Du skal yderligere i samarbejde med marketingteamet være i stand til at lave præsentationer og dokumentation omkring vores audio interfaces og brugersoftware målrettet slutbrugere som kan formidles blandt andet via de sociale medier.

Du har følgende kvalifikationer:

  • Generel interesse og forståelse for musik- og audio teknologi
  • Erfaring med audio udstyr til lydstudie- og live musik applikationer
  • Du er udadvendt og har flair for formidling af teknisk information

Dine opgaver vi være følgende

  • Teknisk support af vores salgsnetværk samt i nogen grad slutkunder
  • Udarbejdelse af trænings dokumentation, FAQ mv.
  • Etablering af test- og demonstrationsopstillinger med vores produkter og andet relevant udstyr
  • Medhjælp i forhold til planlægning af udstillinger

Matcher du et eller flere af de ovenstående områder, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest.

For yderligere information er du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen. Henvendelse foretages til Direktør Mikael Vest på tlf. 4596 8882.

Ansøgning sendes til: salgssupporter@ntp.dk snarest muligt.

NTP Technology A/S www.ntp.dk, og brandet DAD www.digitalaudio.dk. er en del af Dan Technologies koncernen der i alt beskæftiger 150 medarbejdere globalt inden for udvikling, salg og systemintegration af audio- og video løsninger.